Autobuzele supraetajate, reintroduse de 1 Mai pe litoral

Autobuzele supraetajate vor fi reintroduse în circulaţie, în municipiul Constanţa şi în staţiunea Mamaia, pentru turiştii care îşi vor petrece minivacanţa de 1 Mai pe litoral, acestea urmând să circule în perioada 1 - 3 mai, zilnic, la intervale de jumătate de oră.

162 afișări
Imaginea articolului Autobuzele supraetajate, reintroduse de 1 Mai pe litoral

Autobuzele supraetajate, reintroduse de 1 Mai pe litoral (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa, traseul turistic "Constanţa - City Tour" va avea programul de funcţionare între orele 10.00 - 18.00.

Mijloacele de transport vor pleca la ora 10.00 din faţa Gării Constanţa şi vor circula pe traseul Gară - Centru - oraşul vechi - staţiunea Mamaia şi retur.

Preţul unui bilet de călătorie pentru autobuzele supraetajate a fost stabilit la 5 lei, la fel ca şi anul trecut.

În momentul achiziţionării biletului, care se face în autobuz, taxatoarea va marca pe el ora, ziua, luna şi anul, iar turiştii pot călători după cum doresc, putând urca şi coborî din autobuz în intervalul orar solicitat.

Lungimea traseului este de aproape 30 de kilometri, iar durata unei curse este de aproximativ 90 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici