Video Autobuzul lui Moş Crăciun, la Galaţi: Surprize pentru cei mici, bucurii pentru adulţi/ Plimbarea cu autobuzul moşului, gratuită | FOTO, VIDEO

Zeci de oameni s-au plimbat, sâmbătă, cu autobuzul lui Moş Crăciun pe străzile din Galaţi, iar copiii au primit cadouri şi au ascultat colinde. Surpriza a fost pregătită de membrii unei asociaţii şi de reprezentanţii transportatorului public de persoane din oraş.

348 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Două autobuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă au circulat, sâmbătă, pe cel mai lung traseu din Galaţi care străbate oraşul de la un capăt la celălalt, trecând pe principalele bulevarde.

Plimbarea cu autobuzul moşului este gratuită între orele 10.00 şi 18.00 şi din cauza interesului foarte mare, accesul grupurilor de copii se face în mod organizat.

Copiii care au avut norocul să întâlnească autobuzul inedit au primit cadouri şi au ascultat colinde. Prichindeii au fost surprinşi de întâlnirea cu Moşul şi au spus că este vorba despre o minune.

„Nici nu-mi vine să cred, nu ştiam că Moş Crăciun se plimbă cu autobuzul. Mi-a plăcut foarte mult, am primit şi cadou. Sunt mulţi copii bucuroşi să-l întâlnească, este ceva magic”, a spus unul dintre copiii care s-a plimbat cu autobuzul lui Moş Crăciun.

Anul acesta, Moşul s-a adaptat vremurilor moderne şi a anunţat pe Facebook locul în care se afla autobuzul său.

„Distribuiţi, distribuiţi! Bucurie pentru copii să dăruiţi ! Moş Crăciun vă aşteaptă la Autobuz! În 10 minute ajungem la Parcul CFR şi, apoi, ne întoarcem în Micro 19”, au anunţat, pe reţeaua de socializare, reprezentanţii Centrului de Iniţiativă Comunitară Galaţi şi ai societăţii Transurb.

Autobuzul lui Moş Crăciun devine o tradiţie la Galaţi, anul acesta fiind a şasea ediţie a evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici