Autorii jafului de la Timişoara au fost aşteptaţi cu maşina şi au acroşat două autoturisme

Cele două persoane care au jefuit, miercuri, o sucursală BRD din Timişoara, de unde au furat peste 70.000 de lei, au fost aşteptate cu microbuzul cu care veniseră pe o stradă din apropiere, iar în grabă şoferul a acroşat două autoturisme parcate, susţin surse din rândul anchetatorilor.

45 afișări
Imaginea articolului Autorii jafului de la Timişoara au fost aşteptaţi cu maşina şi au acroşat două autoturisme

Autorii jafului de la Timişoara au fost aşteptaţi cu maşina şi au acroşat două autoturisme (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Surse din cadrul anchetatorilor care investighează jaful armat petrecut, miercuri după-amiază, la o sucursală BRD din Timişoara au declarat, joi, că cei doi atacatori au fugit pe jos de la bancă, printre blocuri, până pe o stradă din apropiere, unde erau aşteptaţi de microbuzul de culoare albastră cu care veniseră.

Sursele citate afirmă că, după ce ei s-au urcat în maşină, şoferul microbuzului, în graba de a întoarce maşina, a acroşat alte două autovehicule parcate pe acea stradă.

Potrivit unuia dintre proprietarii maşinilor acroşate, microbuzul marca Volkswagen Transporter i-a atras atenţia deoarece staţiona pe spaţiul verde, cu motorul pornit.

"Era o dubă Volkswagen Transporter de culoare închisă, cu un om în ea. Mi-a atras atenţia că a parcat pe spaţiul verde cu motorul pornit. După puţină vreme, s-au urcat doi băieţi în maşină şi au demarat în trombă. S-au grăbit şi când au vrut să întoarcă au lovit două maşini, o Dacie şi un Opel", a declarat proprietarul uneia dintre maşinile lovite.

Joi, pe strada unde au fost acroşate maşinile a mers o echipă de criminalişti care a prelevat urmele de vopsea de pe maşini şi cele lăsate de cauciucuri.

Poliţiştii caută, de miercuri, autovehiculul şi spun că oferă recompensă oricărei persoane care ar putea da detalii despre aceasta.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, declara că au fost instituite filtre la toate intrările şi ieşirile din judeţ, fiind anunţaţi şi poliţiştii din judeţele învecinate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici