Autorităţile au dispus desfiinţarea lucrărilor existente în cadrul proiectului imobiliar de la Corbu

  • Comisarii de la Garda Naţională de Mediu au dispus desfiinţarea lucrărilor existente în cadrul complexului rezidenţial de la Corbu, judeţul Constanţa.
  • De asemenea, proprietarul a fost amendat şi trebuie să aducă terenul la starea iniţială.
2008 afișări
Imaginea articolului Autorităţile au dispus desfiinţarea lucrărilor existente în cadrul proiectului imobiliar de la Corbu

Comisari din cadrul Comisariatului Judeţean Constanţa şi Comisariatului Rezervaţiei Biosfera Delta Dunării au efectuat verificări împreună cu reprezentantul IPJ Constanţa, la cele două şantiere de construcţii şi au constatat că lucrările realizate încalcă prevederile din acordurile de mediu emise de Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.

Printre neregulile constatate, s-a descoperit că titularul a realizat fundaţii din beton armat şi nu din piloni metalici, aşa cum prevede în mod expres actul de reglementare.

De asemenea, planşeele construcţiilor au fost realizate din placă de beton armat, şi nu din grinzi din lemn. Pentru nici una dintre modificările realizate faţă de proiectul avizat, titularul nu a notificat autoritatea competentă emitentă (APM Constanţa).

Ca urmare, a fost aplicată o amendă de 100.000 de lei. În plus, constructorul trebuie să desfiinţeze lucrărilor existente şi să readucă terenul la starea iniţială până la data de 15 aprilie. Complexul la care se lucrează de mai multe luni este aproape gata.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici