Autorităţile au identificat toţi românii implicaţi în accidentul rutier din Italia

Autorităţile italiene au stabilit identitatea celor nouă români din microbuzul care s-a răsturnat pe o autostradă, între Roma şi Florenţa, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt MAE, Ilie Bănică.

1 afișare

El a spus că Ministerul de Externe cunoaşte identitatea celor nouă persoane şi pune la dispoziţia celor care sunt îngrijoraţi de soarta rudelor sau cunoştinţelor lor un număr de fax la care pot obţine detalii. Astfel, cei care au motive întemeiate să se teamă că printre victimele accidentului s-ar putea afla rude sau cunoştinţe trebuie să trimită o solicitare scrisă prin fax la numărul de telefon 3196869, la Direcţia Consulară din MAE.

Pentru moment, Bănică a precizat că cei trei răniţi sunt în continuare internaţi, iar starea lor nu s-a modificat.

Un microbuz înmatriculat în judeţul Bacău s-a răsturnat, duminică dimineaţa, la ora locală 6.45, pe autostrada A1, între Roma şi Florenţa. În autovehicul se aflau nouă persoane, toate cetăţeni români. Şase dintre pasageri - patru bărbaţi şi două femei - şi-au pierdut viaţa, iar celelalte trei sunt internate în stare gravă în spitale din Roma.

Poliţia italiană a stabilit că şoferul a pierdut controlul maşinii, aceasta fiind cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici