Autorităţile au interzis accesul oamenilor în două păduri din cauza unui exerciţiu militar

  • Un amplu exerciţiu militar a început luni la poligonul Smârdan din judeţul Galaţi.
  • Ca să evite problemele, autorităţile din localităţile aflate în preajma poligonului au avertizat populaţia că în timpul exerciţiului care ţine toată luna se foloseşte muniţie de război.
225 afișări
Imaginea articolului Autorităţile au interzis accesul oamenilor în două păduri din cauza unui exerciţiu militar

Autorităţile au interzis accesul oamenilor în două păduri din cauza unui exerciţiu militar

Conform avertismentului, exerciţiul militar din interiorul poligonului va ţine toată luna februarie. În interior, se trage cu muniţie de război cea mai mare parte a zilei. Ca urmare, autoritităţile locale au informat populaţia şi le-au cerut localnicilor să evite zona şi să nu intre în două păduri aflate la limita poligonului.

„Este interzis accesul populaţiei, animalelor şi vehiculelor în perimetrul poligonului de tragere Smârdan – se trage în poligon cu muniţie reală în perioada 1.02.2021-26.02.2021, între orele 8.00-2.00. Este obligatorie respectarea cu stricteţe a marcajelor şi indicatoarelor „Trecerea interzisă—Poligon de tragere” şi „Stai! Se trage”, precum şi a barierelor şi becului aprins/fanionul roşu instalat pe stâlpul din adâncimea poligonului. Este interzis accesul în Pădurea Paielor, Pădurea Valea Milosului şi raioanele ţintelor/obiectivelor”, a anunţat primăria Tuluceşti.

Poligonul Smârdan are peste 8.000 de hectare şi în interior pot fi făcute exerciţii cu infanteria, tancurile şi artileria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici