Autorităţile caută o femeie din judeţul Buzău, dată dispărută de familie. Anchetatorii iau în calcul varianta unei sinucideri

O femeie de 54 de ani, care are mai multe magazine în judeţul Buzău, este căutată de poliţişti şi pompieri după ce fiul său a dat-o dispărută, spunând că nu a putut să ia legătura telefonic cu aceasta, iar anchetatorii iau în calcul mai multe variante, cea mai plauzibilă fiind cea a sinuciderii.

283 afișări
Imaginea articolului Autorităţile caută o femeie din judeţul Buzău, dată dispărută de familie. Anchetatorii iau în calcul varianta unei sinucideri

Autorităţile caută o femeie din judeţul Buzău, dată dispărută de familie. Anchetatorii iau în calcul varianta unei sinucideri (Imagine: Mediafax Foto / Andreea Balaurea)

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia a dispărut în cursul zilei de duminică, fiul acesteia sesizând Poliţia şi spunând că nu ar mai fi reuşit să ia legătura telefonic cu aceasta.

Bărbatul ar fi aflat că mama sa, în vârstă de 54 de ani, administrator al mai multor magazine din comuna Berca, dar şi al unui angro în Buzău, ar fi mers în cursul zilei la unul dintre magazine, după care nimeni nu a mai putut lua legătura cu ea.

Ulterior, fiul femeii a mers pe malul canalului hidrotehnic din localitatea Cândeşti, unde a găsit parcată duba cu care mama sa obişnuia să care marfă. Maşina, încărcată cu marfă, era încuiată, iar telefonul femeii se afla în interior.

Poliţiştii şi pompierii au început o anchetă în acest caz, luând în calcul mai multe variante, însă cea mai plauzibilă este cea a sinuciderii. Astfel, se presupune că femeia s-ar fi aruncat în canalul hidrotehnic, motiv pentru care în zonă au fost mobilizaţi doi scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila.

Căutările scafandrilor în apa adâncă de aproximativ şapte metri şi murdară se desfăşoară cu dificultate şi cel mai probabil vor fi suspendate, urmând să fie reluate luni dimineaţă.

Conform anchetatorilor, un bărbat a declarat că ar fi observat un cadavru plutind pe apă, în timp ce un cioban a spus că ar fi văzut-o pe femeie cum îşi agaţă o geantă de gât şi se aruncă în apă.

Primarul comunei Berca, Valeriu Marcu, a susţinut că magazinele deţinute de femeie au o activitate satisfăcătoare.

El a precizat însă că femeia părea să aibă unele probleme de sănătate, în ultimele luni ea slăbind foarte mult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici