Autorităţile încearcă să refacă imaginea. Monica Melencu, după discuţiile cu Bogdan Licu: Am simţit că vorbim cu un om

Monica Melencu a declarat, după discuţia de luni, de la Parchetul General cu procurorul Bogdan Licu, că este mai liniştită, subliniind că a simţit că a vorbit cu un „om, nu cu un procuror general”.

1436 afișări
Imaginea articolului Autorităţile încearcă să refacă imaginea. Monica Melencu, după discuţiile cu Bogdan Licu: Am simţit că vorbim cu un om

Autorităţile încearcă să refacă imaginea. Monica Melencu, după discuţiile cu Bogdan Licu: Am simţit că vorbim cu un om, nu cu procuror general

„Am simţit că vorbim cu un om, nu cu un procuror general, un om care a putut să facă distincţia”, a declarat mama Luizei, Monica Melencu, la ieşirea de la Parchetul General.

„A făcut distincţia între teroare şi omenie. A făcut o plângere prin domnul avocat. Nu ştiu ce, domnul avocat ştie”, a completat bunicul Luizei.

La rândul său, avocatul Tonel Pop a precizat că nu poate oferi detalii cu privire la plângere şi nici nu a spus împotriva cui a fost depusă.

„Procurorul general nu poate să intre în dosarul cauzei, dar când instituţia statului este in pericol prin unele chestiuni administrative sau de conduită care nu este normală, legală sau care revoltă popuilaţia, atunci managerii acestei instituţii din statul român, CSM, procurorul general trebuie să ia măsuri. Vom vedea măsurile”, a declarat avocatul familiei Melencu.

După întâlnirea cu Bogdan Licu, procurorul general al României, familia Melencu se îndreaptă spre Ministerul Justiţiei, pentru discuţii cu Ana Birchall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici