Autorităţile locale bucureştene, în alertă din cauza vijeliei

Autorităţile locale bucureştene au intrat în alertă, miercuri seară, din cauza vijeliei din Capitală, echipele de intervenţie ale Administraţiilor domeniului public şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă fiind pregătite să intervină în cazul în care furtuna va produce daune.

1 afișare
Imaginea articolului Autorităţile locale bucureştene, în alertă din cauza vijeliei

Autorităţile locale bucureştene, în alertă din cauza vijeliei

Echipele Administraţiei Domeniului Public (ADP) sectorul 1 au fost dislocate în majoritatea cartierelor mărginaşe, în special acolo unde există riscul să cadă pomi. Aceaşi măsură a fost luată şi de Primăria Sectorului 2, care a suplimentat echipele de intervenţie ale ADP pentru a interveni în caz de dezastre.

Autorităţile locale recomandă populaţiei să evite să iasă pe străzi în timpul furtunii, să nu lase ferestrele deschise şi să îşi parcheze maşinile cât mai departe de pomi.

Meteorologii au avertizat că, de marţi până joi, România va fi traversată de un front atmosferic ce va genera instabilitate meteorologică, cu vijelii, ploi torenţiale sau grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici