Autorul accidentului rutier de la 2 Mai, Vlad Pascu, a fost trimis în judecată

Autorul accidentului rutier de la 2 Mai, Vlad Pascu, a fost trimis în judecată. Accidentul provocat de tânărul drogat a ucis două persoane.

457 afișări
Imaginea articolului Autorul accidentului rutier de la 2 Mai, Vlad Pascu, a fost trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia anunţă că, prin rechizitoriul din 10 octombrie 2023, au dispus trimiterea în judecată a lui P.M.V., în vârstă de 20 ani, din Bucureşti, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Tânărul a condus, în dimineaţa zilei de 19 august, sub influenţa drogurilor, iar la intrare în localitatea 2 Mai a lovit un grup de persoane care mergeau pe marginea drumului. În urma impactului, doi tineri de 21 de ani, respectiv 20 de ani, au murit, iar alţi trei, de 18 şi 20 de ani au fost răniţi.

După accident, tânărul a părăsit locul accidentului, fiind prins ulterior în Vama Veche.

„Menţionăm că inculpatul P.M.V. a fost cercetat în stare de arest preventiv, iar, prin rechizitoriu, s-a solicitat menţinerea măsurii preventive dispusă în cauză”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici