Autorul alarmei false cu bombă dintr-un hypermarket din Timişoara a fost prins

Autorul alarmei false cu bombă de la un hypermarket din Timişoara, unde duminică seară au fost evacuaţi zeci de clienţi şi angajaţi, a fost prins de poliţişti, el declarând că a vrut să se răzbune pe unul dintre angajaţii magazinului, care l-ar fi tratat "necuviincios".

14 afișări
Imaginea articolului Autorul alarmei false cu bombă dintr-un hypermarket din Timişoara a fost prins

Autorul alarmei false cu bombă dintr-un hypermarket din Timişoara a fost prins (Imagine din arhivă; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Timiş, ofiţerii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice au prins un bărbat de 30 de ani, din Timişoara, acesta fiind cel care a sunat la numarul unic de urgenţă pentru a anunţa amplasarea unei bombe într-un hypermarket de pe Calea Aradului din Timişoara.

În timpul audierilor, bărbatul a susţinut că a făcut acest lucru pentru a se răzbuna pe unul dintre angajaţii magazinului, care l-ar fi tratat "necuviincios".

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, Sergiu Rus, bărbatul urmează să fie amendat cu 500 de lei pentru alertarea fără motiv a poliţiştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici