Autorul atacului de coaforul din Dorobanţi şi-a împuşcat soţia cu trei focuri de armă

Autorul atacului de la coaforul din Dorobanţi, în urma căruia au murit două persoane şi au fost rănite alte şase, şi-a ucis soţia cu trei focuri de armă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

1464 afișări
Imaginea articolului Autorul atacului de coaforul din Dorobanţi şi-a împuşcat soţia cu trei focuri de armă

Autorul atacului de coaforul din Dorobanţi şi-a împuşcat soţia cu trei focuri de armă (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Anchetatorii încă nu cunosc numărul exact al focurilor de armă trase în total de către atacator, această informaţie urmând să fie stabilită în cursul zilei de marţi.

"Ce ştim până acum este că soţia a fost omorâtă cu trei gloanţe", au declarat sursele citate.

Potrivit procurorului Marius Iacob, care luni seară a oferit presei câteva informaţii rezultate din primele ore de cercetări, tot marţi se va realiza şi o expertiză balistică, pentru a se stabili exact traiectoriile tuturor proiectilelor trase.

Iacob a confirmat că din partea celor aflaţi în coafor la momentul atacului nu au existat tentative de a-l opri pe autor.

Procurorul a mai spus că atacul armat de luni este o premieră în România, nefiind vorba de un jaf, ci de un omor comis "cel mai probabil din gelozie".

Protagonistul atacului armat de la coaforul din zona complexului Perla din Capitală, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, a fost acuzat în 2005, de ameninţare, insultă şi loviri sau alte violenţe, instanţele de judecată dispunând achitarea aceastuia la fond şi recurs.

Luni, în jurul orei 17.30, poliţistul a împuşcat opt persoane, din care două au fost ucise, una dintre acestea fiind soţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici