Autoturism de lux furat din Suedia, oprit la Albiţa

  • Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Mercedes-Benz, care figura în bazele de date ca fiind furat din Suedia.
  • Autoturismul, în valoare de 175.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.
458 afișări
Imaginea articolului Autoturism de lux furat din Suedia, oprit la Albiţa

O femeie de 28 de ani, care avea şi cetăţenie română şi Republica Moldova, s-a prezentat marţi, în jurul orei 18.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, pentru a intra în ţară. Ea conducea un autoturism marca Mercedes-Benz, an fabricaţie 2019, înmatriculat în Suedia.

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autorităţile din Suedia. Cu privire la aspectele constatate, tânăra a declarat că a împrumutat autoturismul în cauză de la un prieten, că îl utilizează în baza unui contract de comodat şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu”, transmite ITPF Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 175.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici