Autoturism de lux în valoare de 200.000 de lei, furat din Franţa, descoperit în Rădăuţi Prut

Un autoturism de lux în valoare de 200.000 de lei, furat din Franţa, a fost găsit în Rădăuţi Prut.

324 afișări
Imaginea articolului Autoturism de lux în valoare de 200.000 de lei, furat din Franţa, descoperit în Rădăuţi Prut

Autoturism de lux în valoare de 200.000 de lei, furat din Franţa, descoperit în Rădăuţi Prut

Luni după-amiază, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut - ITPF Iaşi s-a prezentat un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism marca Toyota CHR, înmatriculat în Franţa.

La verificări a reieşit că maşina figurează în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Franţa pe 17 mai 2023.

Bărbatul a declarat că proprietarul autoturismului, un cetăţean cu domiciliul în R. Moldova, l-a rugat să îi ducă maşina acasă, fără să ca el să aibă cunoştinţă despre faptul că autoturismul este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră au confiscat maşina şi fac cercetări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici