Autoturism de lux incendiat la Piatra Neamţ

Un autoturism de lux aparţinând unui om de afaceri din Piatra Neamţ a fost incendiat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, maşina fiind în mare parte distrusă de flăcări.

365 afișări
Imaginea articolului Autoturism de lux incendiat la Piatra Neamţ

Autoturism de lux incendiat la Piatra Neamţ (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Proprietarul maşinii a reuşit să stingă focul înainte de sosirea pompierilor, însă maşina a fost distrusă în mare parte.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ care au mers la faţa locului să stingă incendiul, acesta a fost provocat de o persoană care a aruncat o substanţă inflamabilă în maşină, apoi i-a dat foc.

Anchetatorii speră să obţină indicii despre suspect de pe înregistrările surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici