Autoturism marca Jaguar de 200.000 de lei, căutat în Italia, descoperit la intrarea în România. Cine era şoferul - FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albiţa au descoperit un autoturism marca Jaguar în valoare de 200.000 de lei, căutat de autorităţile din Italia. Alerta în privinţa maşinii fusese emisă cu doar două zile înainte.

305 afișări
Imaginea articolului Autoturism marca Jaguar de 200.000 de lei, căutat în Italia, descoperit la intrarea în România. Cine era şoferul - FOTO

Autoturism de 200.000 de lei căutat în Italia, descoperit la intrarea în România

Luni seara, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în ţară, cetăţeanul italian P.G., în vârstă de 47 de ani, care conducea un autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2019, înmatriculat în Italia.

Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului, poliţiştii de frontieră au făcut verificări suplimentare şi au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Italia în data 11 ianuarie 2020.

Italianul a declarat că a închiriat autoturismul de la o firmă de specialitate din Italia şi că de la acea dată a folosit autovehiculul pentru a circula în mai multe ţări, inclusiv în R. Moldova, neştiind că nu îi este permis acest lucru. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul în cauză este implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 200.000 de lei, a fost indisponibilizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici