Avaria la reţeaua de termoficare din Bucureşti a fost remediată

  • Compania Termoenergetica finalizează repararea avariei pe Şoseaua Grozăveşti, asigurând furnizarea iminentă a apei calde şi căldurii pentru cele 1.000 de blocuri afectate.
  • Sudurile finalizate pentru Magistrala Griviţa - diametrul de 1.000 mm vor permite reluarea furnizării agentului termic în cursul serii de marţi.
  • Oprirea forţată a CET Grozăveşti şi măsurile luate pentru prevenirea îngheţului indică promptitudinea intervenţiei, cu scuze oferite pentru disconfort şi mulţumiri pentru înţelegere.
1009 afișări
Imaginea articolului Avaria la reţeaua de termoficare din Bucureşti a fost remediată

Sursa foto: cmteb.ro

Avaria la reţeaua de termoficare din Bucureşti a fost remediată de către Compania Termoenergetica, finalizând sudurile pentru repararea problemelor de pe Şoseaua Grozăveşti. Această avarie a afectat furnizarea apei calde şi a căldurii pentru aproximativ 1.000 de blocuri din Capitală.

Furnizarea agentului termic urmează să fie reluată în cursul serii de marţi. Compania Termoenergetica şi-a cerut scuze pentru disconfortul creat şi a mulţumit pentru înţelegere. Avaria a determinat oprirea forţată a Centralei Termice Grozăveşti, iar oprirea acesteia în condiţii de ger creşte riscul de îngheţ în instalaţii, cu potenţiale consecinţe dezastruoase.

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a confirmat avaria majoră la Magistrala Griviţa şi a explicat că CET Grozăveşti a fost oprită forţat, deoarece nu mai putea furniza agentul termic. Echipele de la ELCEN au luat măsuri rapide pentru prevenirea îngheţului în instalaţii. Oprirea forţată a centralei a dus şi la reducerea producţiei, cu impact asupra situaţiei economico-financiare a societăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici