AVARIE la o conductă din Târgovişte: Zeci de mii de oameni au rămas fără apă. Când se reia alimentarea

Zeci de mii de persoane care locuiesc în municipiul Târgovişte şi în alte cinci localităţi limitrofe nu au apă potabilă, joi, după ce un muncitor al unei societăţi a produs o avarie la o conductă care asigură alimentarea cu apă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

481 afișări
Imaginea articolului AVARIE la o conductă din Târgovişte: Zeci de mii de oameni au rămas fără apă. Când se reia alimentarea

Zeci de mii de persoane din Târgovişte şi alte cinci localităţi, fără apă din cauza unei avarii (Imagine: Shutterstock)

Furnizarea apei potabile a fost întreruptă, joi, în municipiul Târgovişte şi în localităţile Aninoasa, Gura Ocniţei, Doiceşti, Răzvad şi Şotânga, anunţă Compania de Apă Târgovişte, care asigură furnizarea apei potabile în aceste zone.

Potrivit unui comunicat al Companiei de Apă Târgovişte, furnizarea apei potabile a fost întreruptă ”din cauza unei avarii majore produsă pe o conductă de azbociment de către firma Delta ACM”. Astfel, un muncitor al acestei firme care lucra pe strada Tudor Vladimirescu din Târgovişte ar fi spart conducta de apă.

Conform sursei citate, ”reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale”, iar înainte ca apa să fie din nou distribuită consumatorilor se vor face analize pentru a se stabili dacă a fost infestată.

Autorităţile recomandă locuitorilor din Târgovişte şi din celelalte cinci localităţi afectate să nu folosească apa imediat după repornire şi să aştepte până la primirea buletinului de analiză înainte de a o consuma.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici