AVAS a început plăţile pentru păgubiţii FNI şi a achitat deja un milion de lei

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a început, la 18 octombrie, să efectueze plăţi către păgubiţii Fondului Naţional de Investiţii (FNI), sumele acordate până în prezent totalizând 1,056 milioane de lei, a anunţat, joi, instituţia.

67 afișări
Imaginea articolului AVAS a început plăţile pentru păgubiţii FNI şi a achitat deja un milion de lei

AVAS a început plăţile pentru păgubiţii FNI şi a achitat deja un milion de lei

Comisia de specialitate a AVAS se întruneşte săptămânal pentru analiza şi soluţionarea cererilor.

"Cererile celor îndreptăţiţi să primească despăgubiri ca urmare a deciziilor Tribunalului Bucureşti în procesul FNI vor fi depuse la sediul AVAS din Bucureşti, strada Promoroacă nr. 9 - 11, sector 1, şi vor fi soluţionate în funcţie de data depunerii, precum şi de data completării dosarului", se arată într-un comunicat al instituţiei.

AVAS a fost obligată, prin sentinţa dată în fond de instanţă, la plata sumei de 127,37 milioane de lei, actualizată din data de 24 mai 2000 până la data executării obligaţiei, faţă de asociaţia ANI FNI pentru cei 21.000 de membri ai săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici