AVERTIZARE COD GALBEN de vijelie în Bucureşti şi Ilfov, până la ora 19.00

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vijelie în Bucureşti şi judeţul Ilfov, valabilă până la 19.00, atenţionând că vor fi averse de ploaie şi descărcări electrice.

579 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE COD GALBEN de vijelie în Bucureşti şi Ilfov, până la ora 19.00

Avertizare cod galben de VIJELIE în Bucureşti şi Ilfov, până la ora 19.00 (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit avertizării nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în zona de nord şi centru a judeţului Ilfov, inclusiv în municipiul Bucureşti, se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni şi averse de ploaie ce pot cumula izolat 10-15 litri pe metru pătrat.

Capitala şi judeţul Ilfov vor fi sub avertizare cod galben de vijelie până la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici