AVERTIZARE METEO: Ceaţă în zece judeţe din vestul şi centrul ţării

Meteorologii au avertizat că, miercuri dimineaţă, în judeţele Bihor, Harghita, Braşov, Covasna, Mureş, Alba, Arad, Hunedoara, Timiş şi Caraş-Severin va fi ceaţă, care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

389 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: Ceaţă în zece judeţe din vestul şi centrul ţării

AVERTIZARE METEO: Ceaţă în zece judeţe din vestul şi centrul ţării (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit avertizării nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), miercuri, între orele 8.20 şi 10.20, în zona de câmpie din vestul judeţului Bihor va fi ceaţă şi posibil burniţă.

De asemenea, între orele 9.00 şi 12.00, în zonele de câmpie şi depresionare ale judeţelor Arad, Hunedoara, Timiş şi Caraş-Severin va fi ceaţă care va reduce vizibilitatea local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Avertizarea de ceaţă, care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, este valabilă până la ora 11.00 şi în zonele joase din judeţele Harghita, Braşov, Covasna, Mureş şi Alba, inclusiv pe drumurile naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici