Avertizare rutieră: Poliţia recomandă şoferilor să circule cu prudenţă în zona montană, unde ninge viscolit

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, în condiţiile în care în zona montană, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, a început să ningă viscolit, vineri seară, iar zăpada s-a aşternut pe carosabil.

478 afișări
Imaginea articolului Avertizare rutieră: Poliţia recomandă şoferilor să circule cu prudenţă în zona montană, unde ninge viscolit

Avertizare rutieră: Poliţia recomandă şoferilor să circule cu prudenţă în zona montană, unde ninge viscolit (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax foto)

La ora transmiterii acestei ştiri, în zona montană, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, pe drumurile naţionale 1 şi 1 A, zăpada a început să se aştearnă pe carosabil, în zonă acţionând utilaje de deszăpezire.

Potrivit poliţiştilor şi autorităţilor locale, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe DN 1, şi în zona staţiunii Cheia, pe DN1 A, a început să ningă, iar vântul puternic spulberă zăpada.

În aceste condiţii, Poliţia recomandă şoferilor să adapteze viteza de deplasare, având în vedere că în zonele respective zăpada a început deja să se aşeze pe carosabil.

În prezent, în zonele afectate de ninsoare se află utilaje de deszăpezire care acţionează pentru curăţarea carosabilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici