Avertizări de grindină, aproape în toată ţara

Meteorologii avertizează că va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar izolat, în special la munte, cantităţile de apă vor depăşi 25-30 de litri pe metrul pătrat şi că va fi grindină.

241 afișări
Imaginea articolului Avertizări de grindină, aproape în toată ţara

Avertizări de grindină, aproape în toată ţara (Imagine: www.inmh.ro)

Potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în Muntenia, Oltenia, Banat, Crişana,Transilvania şi Maramureş erau anunţate, pentru duminică, precipitaţii averse, grindină şi descărcări electrice.

În Muntenia, vremea va fi în general instabilă, cu temperaturi maxime de 22-25 de grade Celsius, nebulozitate, înnorări accentuate, precipitaţii, local averse, descărcări electrice. Aceleaşi fenomene sunt aşteptate în Oltenia, unde temperaturile se vor ridica la 27 de grade Celsius, în Banat şi în Transilvania, unde temperaturile vor fi între 25 şi 28 de grade Celsius.

În Crişana şi Maramureş, meteorologii avertizează asupra ploilor, a grindinei şi anunţă temperaturi între 24 şi 27 de grade Celsius.

Vreme uşor instabilă se anunţă în Dobrogea şi în Moldova, unde temperaturile vor atinge 26 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici