Avocaţii lui Becali au depus o cerere de eliberare provizorie a clientului lor - VIDEO

Avocaţii din dosarul în care finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au început să depună cereri de eliberare provizorie pentru clienţii lor, o astfel de solicitare fiind depusă chiar vineri de către apărătorul lui Becali.

78 afișări
Imaginea articolului Avocaţii lui Becali au depus o cerere de eliberare provizorie a clientului lor - VIDEO

Avocaţii lui Becali au depus o cerere de eliberare provizorie a clientului lor

Avocatul Gheorghiţă Mateuţ, unul dintre avocaţii care îl apără pe Becali în acest proces, a declarat că a depus, în cursul zilei de vineri, la Judecătoria Sectorului 1, o cerere de eliberare provizorie a clientului său, care nu a fost încă înregistrată de instanţă.

Potrivit unui alt apărător din acest dosar, în data de 14 aprilie Judecătoria Sectorului 1 va dezbate o cerere similară în cazul inculpatului Dumitru Beciu.

Şi apărătorul gărzii lui Becali, Cătălin Zmărăndescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că va depune luni, la aceeaşi instanţă, cereri de eliberare provizorie pentru Smărăndescu şi Ştefan Dediu.

Gigi Becali şi gărzile sale, Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu, au fost arestaţi preventiv, în urmă cu o săptămână, de Judecătoria Sectorului 1, măsura fiind confirmată, luni, de judecătorii Tribunalului Bucureşti.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici