Avocatul familiei Luizei: Dincă ia totul asupra lui şi negociază cu anchetatorii pentru ca nimeni să nu se atingă de familia lui

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, vineri seara, că Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal, care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra şi Luiza, negociază cu anchetatorii, luând totul asupra lui pentru ca nimeni să nu se atingă de familia sa.

874 afișări
Imaginea articolului Avocatul familiei Luizei: Dincă ia totul asupra lui şi negociază cu anchetatorii pentru ca nimeni să nu se atingă de familia lui

Tonel Pop: Gheorghe Dincă ia totul asupra lui, doar să nu se atingă nimeni de familie

Avocatul Tonel Pop a declarat, vineri seara, la Antena 3, că Gheorghe Dincă ia totul asupra lui şi a negociat cu anchetatorii pentru ca nimeni să nu se atingă de familia lui.

„Ia totul asupra lui ca nimeni să nu se lege de familie. (...) Eu am spus atât: că a negociat. De ce, cum şi în ce fel nu pot să spun. Negociază să nu îi audieze familia. Păi cum adică să nu audieze? Negociază să nu îi hărţuiască familia? Dar ce, DIICOT-ul sau Parchetul sunt puse să hărţuiască familia? Dacă eu negociez să nu îmi audiezi familia, nu este clar că am o problemă? Sau că familia are?”, a spus Tonel Pop.

Întrebat dacă în dosar sunt indicii că vreunul dintre membrii familiei lui Gheorghe Dincă ar fi avut o implicare în operaţiunile desfăşurate de Dincă, avocatul Tonel Pop a spus răspuns afirmativ.

„Există probe. Urmează a fi văzut, într-adevăr, care este valoarea lor, înscrise într-un ansamblu probatoriu, coroborate şi cu alte probe (...) Este clar că din corespondenţele din dosar sunt indicii clare şi probe că această doamnă (soţia lui Gheoghe Dincă – n.r.) s-a intersectat cu Luiza sau cel puţin că Luiza trăia în timp ce doamna era acolo. Dacă acea doamnă a venit şi a făcut o curăţenie înainte de Paşte cu degresant, cu soluţii, cu nebunii, vine şi curăţă totul, inclusiv mobilierul pe care s-a găsit sânge foarte bine prelevat după ce a făcut curăţenie, înseamnă că sângele acolo a apărut de la ei fiinţă vie după ce a făcut curăţenie, ceea ce înseamnă că trăia Luiza când ea era acolo”, a mai spus avocatul familiei Melencu.

Despre faptul că împreună cu Dincă ar fi acţionat şi alte persoane din familia sa ori din anturajul acestuia a vorbit şi Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu.

În plus, ancheta în cazul Caracal a fost extinsă in rem pentru complicitate la omor, vizată fiind Elena Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, după o sesizare formulată de mama Luizei Melencu.

Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două fete şi apoi le-a ars trupurile într-un butoi, în curtea casei sale din Caracal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici