Avocatul lui Boldea: Dacă el a spus că vine săptămâna viitoare şi că este în Congo, trebuie să-l credem

Avocatul deputatului Mihail Boldea, George Moloman, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că nu a luat legătura în mod direct cu acesta şi că nu ştie mai multe decât a declarat Boldea în presă.

653 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Boldea: Dacă el a spus că vine săptămâna viitoare şi că este în Congo, trebuie să-l credem

Avocatul lui Boldea: Dacă el a spus că vine săptămâna viitoare şi că este în Congo, trebuie să-l credem (Imagine: Shutterstock)

George Moloman a declarat că instituirea sechestrului asigurător pe bunurile clientului său este "perfect legală", având în vedere că acesta este cercetat pentru o infracţine care a creat un prejudiciu.

"Mi se pare normal să fie aşa, atâta timp cât Mihail Boldea este cercetat pentru o infracţiune care a creat un prejudiciu. Mi se pare perfect legal până la lămurirea situaţiei lui", a spus avocatul Moloman.

El a mai spus că nu a luat legătura în mod direct cu Mihail Boldea, ci indirect, prin intermediul fratelui acestuia.

Întrebat dacă ştie când va reveni în ţară clientul său, George Moloman a spus că nu ştie mai multe decât a declarat Mihail Boldea în presă.

"Dacă el a spus că vine săptămâna viitoare şi că este în Congo, trebuie să-l credem, înseamnă că aşa e", a adăugat avocatul.

Moloman a mai precizat că nu îi reprezintă şi pe fratele şi tatăl lui Mihail Boldea, aceştia având un avocat din Galaţi, dar că se va prezenta la DIICOT când aceştia vor fi audiaţi.

"Când vor fi audiaţi mă voi prezenta pentru că am trimis prin fax o cerere DIICOT pentru a participa la orice audiere. Sunt convins că nu au de ce să o refuze", a mai spus Moloman.

Avocatul George Moloman declara, joi, pentru MEDIAFAX că a fost angajat la cererea familiei deputatului Mihail Boldea, în cursul serii de miercuri, şi că nu a luat legătura direct cu Mihail Boldea.

Procurorii DIICOT au cerut miercuri seară arestarea preventivă în lipsă a lui Boldea, pe care îl acuză de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Cererea a fost judecată şi admisă joi de instanţa supremă.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Galaţi au dispus instituirea sehestrului asigurator asupra unui număr de şase imobile, respectiv două apartamente şi patru terenuri, din judeţul Galaţi ale lui Mihail Boldea, se arată într-un comunicat de sâmbătă al DIICOT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici