Avocatul lui Cherecheş: Mi-a spus că va respecta orice decizie se va lua

Avocatul lui Cătălin Cherecheş, Răzvan Doseanu, spune că primarul municipiului Baia Mare i-a spus, înaintea condamnării definitive, că va respecta orice decizie a instanţei: „sper să nu fi plecat din ţară”.

277 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Cherecheş: Mi-a spus că va respecta orice decizie se va lua

Avocatul lui Cherecheş: Mi-a spus că va respecta orice decizie se va lua

Întrebat, vineri, la Antena 3 CNN, dacă a vorbit azi cu Cătălin Cherecheş, avocatul a răspuns că ultima discuţie au avut-o joi seară, când primarul i-a spus că va respecta orice decizie s-ar lua, cu toate că cei doi au luat în calcul şi achitarea.

„Azi nu l-am sunat pe domnul Cherecheş, dar regula între noi doi era că domnul Cherecheş mă contacta întotdeauna când considera că avem ceva de discutat din punctul de vedere al strategiei de apărare”, a spus avocatul.

Întrebat dacă ia în calcul ca acesta să fi plecat din ţară sau se ascunde şi nu vrea să se predea, Răzvan Doseanu a spus: „sper să nu fie valabilă o astfel de ipoteză pentru că nu cred că este benefică nimănui”.

Primarul din Baia Mare a fost dat în urmărire generală de Poliţia Română, după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie. Pe numele lui Cherecheş există un mandat de executare a pedepsei, a precizat Poliţia Română.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cherecheş,
avocat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici