BACALAUREAT 2011: Înscrierile pentru a doua sesiune încep luni. Vezi calendarul sesiunii de toamnă

Candidaţii respinşi la bacalaureatul din vară se pot înscrie în perioada 11-15 iulie pentru cea de a doua sesiune, excepţie făcând cei care au fost daţi afară de la test pentru fraudă şi care nu mai pot participa la două sesiuni ale examenului..

1013 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2011: Înscrierile pentru a doua sesiune încep luni. Vezi calendarul sesiunii de toamnă

BACALAUREAT 2011: Înscrierile pentru a doua sesiune încep luni. Vezi calendarul sesiunii de toamnă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Astfel, potrivit metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, în perioada 11- 15 iulie are loc înscrierea candidatilor la a doua sesiune de examen.

Examenul începe cu probele orale. Astfel, în 22-23 august are loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orală în limba română, în 22-24 evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala în limba materna, în 23 -24 august, evaluarea competentelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar în 25 - 26 august evaluarea competenţelor digitale.

Probele scrise încep în 29 august cu Limba si literatura română. Vor urma în 30 august proba la Limba şi literatura maternă, în 31 august proba obligatorie a profilului şi în 2 septembrie proba la alegere a profilului şi specializării.

În 4 septembrie vor fi afişate rezultatele, până la ora 16.00, după care vor fi depuse contestaţiilor, respectiv în intervalul orar 16.00 - 20.00. Contestaţiile vor fi rezolvate în intervalul 5-6 septembrie, iar în 7 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici