BACALAUREAT 2013. Ministerul Educaţiei a creat pe www.edu.ro o pagină specială "Raportaţi faptele de corupţie aici"

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a susţinut, duminică, o videoconferinţă cu reprezentanţii centrelor de examinare şi ai centrelor de evaluare din cadrul examenului de Bacalaureat 2013.

2886 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2013. Ministerul Educaţiei a creat pe www.edu.ro o pagină specială "Raportaţi faptele de corupţie aici"

BACALAUREAT 2013. Ministerul Educaţiei a creat pe www.edu.ro o pagină specială "Raportaţi faptele de corupţie aici"

Ministrul Remus Pricopie a transmis celor prezenţi că principalul obiectiv este asigurarea bunei desfăşurări a probelor scrise la Bacalaureat, care debutează luni, 1 iulie.

REZULTATE BAC 2013: PRIMELE NOTE PENTRU FIECARE JUDEŢ

Ministrul a declarat toleranţă zero fata de orice act de corupţie şi fată de orice tentativă de fraudare.

Pentru comunicarea în timp real a situaţiilor care ies din litera legii, Ministerul Educaţiei a creat, pentru public, pe site-ul www.edu.ro, pe prima pagina, o secţiune specială - Sesizează fapte de corupţie aici!

Publicul poate semnala orice suspiciune privind desfăşurarea examenului de Bacalaureat 2013 şi pe site-ul www.educatiepentruviitor.ro sau la Telverde valabil în fiecare judeţ.

Numărul este 0800.801.100 şi poate fi apelat, gratuit, între orele 8.00 - 21.00.

Personalul implicat în organizarea sesiunilor examenului de Bacalaureat 2013 are obligaţia de a afişa, într-un loc vizibil, numărul şi adresele la care pot fi anunţate diversele situaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici