BACALAUREAT 2014: 57 de candidaţi, eliminaţi din examen la ultima probă scrisă

Un număr de 57 de candidaţi au fost eliminaţi din bacalaureat, vineri, pentru fraudă sau tentativă de fraudă la ultima probă scrisă, cea la alegere din mai multe discipline, informează Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

216 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2014: 57 de candidaţi, eliminaţi din examen la ultima probă scrisă

BACALAUREAT 2014: 57 de candidaţi, eliminaţi din examen la ultima probă scrisă (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, dintre cei 146.194 de absolvenţi de clasa a XII-a înscrişi, s-au prezentat la BACALAUREAT 2014 138.118 (94,48%), iar 8.019 (5,49%) au absentat.

Probă scrisă de vineri, ultima din această sesiune a bacalaureatului, a fost susţinută la fizică, chimie sau informatică de elevii care au absolvit un liceu cu profil real şi la geografie, filosofie, logică, economice, psihologie sau sociologie de cei de la profilul umanist.

Rezultatele la BAC 2014 vor fi afişate în 7 iulie şi în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, urmând ca în 11 iulie să fie anunţate rezultatele finale ale examenului de BACALAUREAT, sesiunea iunie-iulie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici