BACALAUREAT 2014: Peste 3.000 de poliţişti, mobilizaţi să asigure ordinea şi liniştea publică

Peste 3.000 de poliţişti vor fi mobilizaţi zilnic, în perioada bacalureatului, pentru a asigura ordinea şi liniştea publică la acest examen, majoritatea lor urmând să patruleze în zona unităţilor de învăţământ şi a centrelor de corectare, informează Poliţia Română.

131 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2014: Peste 3.000 de poliţişti, mobilizaţi să asigure ordinea şi liniştea publică

BACALAUREAT 2014: Peste 3.000 de poliţişti, mobilizaţi să asigure ordinea şi liniştea publică (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"3.170 de poliţişti acţionează suplimentar, faţă de dispozitivul curent angrenat pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, pe timpul desfăşurării examenului naţional de bacalaureat, sesiunea I - 2014, respectiv în intervalul 10.06 - 11.07.2014", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, luni, de Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, dintre poliţiştii mobilizaţi în plus pentru examenul de bacalaureat, 2.221 sunt de la ordine publică, 678 sunt poliţişti - de la rutieră, iar 271 sunt judiciarişti.

Echipajele de poliţie vor patrula în zonele în care se desfăşoară examenele sau sunt organizate centre de corectare, în timp ce poliţiştii rutieri vor fluidiza traficul pentru prevenirea accidentelor rutiere şi a ambuteiajelor.

Examenul de bacalaureat începe marţi cu proba orală de limba română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici