BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Bucureşti - 15,93 la sută

Promovabilitatea la sesiunea de toamnă a bacalaureatului este de 15,93 la sută în Bucureşti, conform rezultatelor afişate, duminică.

639 afișări

În Bucureşti, promovabilitatea la a II-a sesiune este de 15, 93 la sută din numărul candidaţilor înscrişi, însă este de 19 la sută din cei prezenţi la examen.

Doar zece candidaţi au obţinut note peste 9.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Pentru proba din 29 august - la limba şi literatura română au fost înscrişi 62.348 de candidaţi, iar pentru cea din 30 august - limba maternă 945 de candidaţi. La proba din 31 august-proba obligatorie a profilului au fost înscrişi când 78.082 , iar pentru proba la alegere de vineri - 60.345.

Primele rezultate vor fi afişate duminică, zi în care se pot depune contestaţii cei nemulţumiţi de notele obţinute. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă, vor fi afişate în 7 septembrie.

La primele probe scrise la nivel naţional au fost eliminaţi 311 candidaţi, cei mai mulţi dintre ei, adică 240, la limba română şi 71 la matemtică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici