BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Dâmboviţa - 15,7 la sută

Promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat în judeţul Dâmboviţa este de 15,7 la sută, cu şase procente mai mică decât cea înregistrată la sesiunea din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 21,6 la sută.

315 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, la sesiunea de toamnă din acest an s-au înscris 3.056 de elevi, iar la examene s-au prezentat 2.564 dintre aceştia, 492 preferând să nu vină la sesiunea a doua a Bacalaureatului.

O elevă din centrul de examinare Fieni, care a suferit un accident de maşină şi a fost internată la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti a susţinut examenul în această unitate medicală, ea fiind respinsă la examen.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Nouă absolvenţi au fost eliminati pentru copiat sau tentativă de fraudă, iar sălile de clasă unde a avut loc sesiunea din toamnă din cele opt centre de examinare, patru din Târgovişte şi câte unul din Fieni, Titu, Găeşti şi Moreni, au fost supravegheate video, după ce în sesiunea din vară acoperirea "video" a fost de 80 la sută.

După sesiunea din vară a Bacalaureatului, promovabilitatea în judeţul Dâmboviţa a fost de 34,98 la sută, iar după verificarea contestaţiilor aceasta a crescut cu aproximativ 0,5, ajungând la 35,5 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici