BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Bihor - 22,31 la sută

Procentul de promovabilitate la a doua sesiune a Bacalaureatului este, în judeţul Bihor, de 22,31, iar şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), Dorel Luca, afirmă că "fiecare elev a luat note după cum a considerat că trebuie să înveţe".

241 afișări

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, Dorel Luca, a declarat, duminică, că doar 22,31 la sută din elevii bihoreni care au susţinut examenul de Bacalaureat în sesiunea de toamnă au promovat.

Potrivit inspectorului general, în Bihor au fost 3.358 de elevi înscrişi, 2.793 s-au prezentat la examene, iar dintre aceştia 23 au fost eliminaţi pentru tentative de fraudă.

Din cei rămaşi, 623 au promovat.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

"Fiecare elev a luat note după cum a considerat că trebuie să înveţe. Unii au abordat examenul cu seriozitate, cei 22,31 la sută, iar restul au crezut că va fi altfel în această sesiune. Se vede după notele multe de 1 că n-au învăţat nimic", a comentat Luca rezultatele.

La sesiunea din vară, în Bihor, procentul de promovabilitate a fost 52,08.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici