Bacău: Adolescent de 15 ani dus la spital, după ce a fost lovit de un autobuz pe trotuar

Un adolescent de 15 ani a ajuns la spital, cu răni la cap, după ce a fost lovit pe trotuar de un autobuz care intra în alveola unei staţii pentru mijloacele de transport în comun de pe bulevardul Calea Republicii, din municipiul Bacău.

112 afișări
Imaginea articolului Bacău: Adolescent de 15 ani dus la spital, după ce a fost lovit de un autobuz pe trotuar

Bacău: Adolescent de 15 ani dus la spital, după ce a fost lovit de un autobuz pe trotuar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, adolescentul circula pe trotuarul de pe bulevardul Calea Republicii, din municipiul Bacău, când, la un moment dat, a fost lovit la cap cu oglinda retrovizoare a unui autobuz. Astfel, şoferul mijlocului de transport în comun, un bărbat de 47 de ani, nu a respectat distanţa regulamentară faţă de trotuar în momentul în care a intrat în alveola staţiei de autobuz "Narcisa".

"În urma accidentului, victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale. Adolescentul a fost diagnosticat de către medicii Secţiei de Pediatrie cu traumatism cranio-cerebral acut închis", a declarat, joi, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valerica Manole.

Poliţiştii din Bacău au întocmit dosar penal pe numele şoferului de autobuz pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici