Bacăul devine capitala motorsportului românesc pentru o săptămână

  • Două evenimente majore din automobilismul sportiv românesc vor avea loc în decurs de numai o săptămână în judeţul Bacău, peste 100 de sportivi fiind înscrişi.
  • Sâmbătă va debuta etapa de viteză în coastă, Trofeul Valea Uzului din Dărmăneşti.
  • Săptămâna viitoare are loc Raliul Moldovei cu probe în Bacău şi Moineşti.
190 afișări
Imaginea articolului Bacăul devine capitala motorsportului românesc pentru o săptămână

Bacăul devine capitala motorsportului românesc pentru o săptămână

Trofeul Valea Uzului a devenit deja o competiţie de referinţă la viteză în coastă, aceasta fiind a patra ediţie. Un număr record de 53 de piloţi vor concura la Dărmăneşti la etapa organizată de Team Adrian Răspopa, condusă de Luiza, soţia regretatului campion Adi Răspopa.

Toţi ochii vor fi aţintiţi spre duelul pentru prima poziţie dintre Octavian Ciovică şi Emil Ghinea, unde ultimul e lider în campionat şi vrea să mai facă un pas spre titlu. Nu vor lipsi alte nume consacrate precum Dominic Marcu, Florin Durche sau Ciprian Ciubotaru. Etapa se va încheia duminică, atunci când sunt programate cele două manşe de concurs.

Polul motorsportului se va muta de săptămâna viitoare în municipiul Bacău, acolo unde joi se va da startul oficial pentru ediţia cu numărul 13 a Raliului Moldovei, competiţia înfiinţată Adrian Răspopa. Zeci de echipaje vor concura pe macadamul din Bacău, dar şi la super speciala de pe circuitul de karting din oraş. Nu vor lipsi nume precum Simone Tempestini, Norbert Maior, Vali Porcişteanu şi Andrei Gîrtofan.

Joi seară va avea loc startul festiv în Piaţa Tricolorul din Bacău, iar vineri dimineaţă vor începe probele speciale din Moineşti. Raliul Moldovei se va încheia sâmbătă seară, tot în Piaţa Tricolorul, atunci când e programată festivitatea de premiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici