„Bad to the Bone”? Cum şi-a petrecut weekend-ul o bandă de motociclişti din România FOTO

  • North Gang Riders este numele unui grup de motociclişti din Suceava, care au ales să ajute animale fără stăpân.
  • Tinerele şi tinerii şi-au încărcat motoarele supărate cu saci întregi de granule pentru câinii abandonaţi.
  • Fotografiile au post postate de salvatorii de câini Casa lui Patrocle - Animal Rescue.
3930 afișări
Imaginea articolului „Bad to the Bone”? Cum şi-a petrecut weekend-ul o bandă de motociclişti din România FOTO

FOTO Casa lui Patrocle/Facebook

Geci de piele, haine negre, bărbi şi motoare. Un grup de motociclişti şi motocicliste şi-au petrecut weekend-ul într-un mod aparte, „călare” pe motoare spre Casa lui Patrocle, un adăpost pentru câinii abandonaţi sau răniţi. 
 
Fotografiile arată că atât motocicliştii, cât şi animalele găzduite în centru s-au bucurat de întâlnirie, câinii primind bobiţele atât de necesare, într-o perioadă în care adăposturile de animale se confruntă cu multe cazuri de câini loviţi de maşini sau abandonaţi pur şi simplu, pe stradă. 
 
Totodată, membrii şi membrele grupului North Gang Riders Suceava au petrecut timp cu câinii din adăpost, i-au periat şi alintat. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici