Băhăian, acuzat de instigare la omor, constituire de grup infracţional şi înşelăciune

Omul de afaceri Sergiu Băhăian, suspectat că ar fi comandat uciderea a patru persoane în judeţul Constanţa, a fost acuzat, miercuri, de către procurorii DIICOT Constanţa, în urma audierilor, de instigare la omor în cazul a două persoane, constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune.

48 afișări
Imaginea articolului Băhăian, acuzat de instigare la omor, constituire de grup infracţional şi înşelăciune

Băhăian, acuzat de instigare la omor, constituire de grup infracţional şi înşelăciune

Potrivit avocatului lui Băhăian, Alexandru Pantea, clientul său a fost acuzat de instigare la omor în cazul uciderii lui Ionel Ulezu şi Petrică Captalan, constituire a unui grup infracţional organizat şi de o înşelăciune cu un prejudiciu de 500.000 de euro.

După aproximativ patru ore de audieri la sediul DIICOT Constanţa, Sergiu Băhăian a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat instanţei Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Procurorii care instrumentează acest caz nu au făcut niciun fel de declaraţii, singurele informaţii fiind furnizate jurnaliştilor de către avocatul Alexandru Pantea.

Omul de afaceri Sergiu Băhăian a fost adus la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanţa, miercuri, în jurul orei 13.30, încătuşat, sub pază strictă, fiind însoţit de avocatul său, Alexandru Pantea.

Alexandru Pantea, avocatul lui Sergiu Băhăian, a declarat că clientul său susţine că este nevinovat şi că este vorba de o răzbunare. Pantea a declarat că nu a reuşit să consulte dosarul de la DIICOT Constanţa privind învinuirile de instigare la omor, însă clientul său i-a spus că nu este vinovat de comiterea acestor crime.

"Sergiu Băhăian mi-a spus că nu este vinovat de crime. Deocamdată, nu am consultat dosarul privind învinuirile de instigare la omor. Abia astăzi (n.r. - miercuri) vom afla învinuirile", a declarat Alexandru Pantea.

Pantea a precizat că omul de afaceri susţine că acest dosar este o înscenare pusă la cale de colaboratorul său, Valentin Şlepac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici