Băiatul care şi-a ucis mama nu regretă fapta comisă - VIDEO

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola Iaşi, medicul Călin Scripcariu, susţine că băiatul de 13 ani acuzat că şi-a ucis mama lovind-o cu un ciocan în cap este calm, rece şi nu regretă fapta comisă, lipsa lui de emotivitate putând avea drept cauză utilizarea în exces a jocurilor pe calculator.

427 afișări
Imaginea articolului Băiatul care şi-a ucis mama nu regretă fapta comisă - VIDEO

Spitalul de Psihiatrie Socola Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Copilul este internat în spital şi am discutat cu el. Ceea ce m-a impresionat este răceala din glas, el povestind cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat. Nu e agitat, nu are coşmaruri şi nu este marcat de cele întâmplate. Mă surprinde lipsa lui de emotivitate, care, după părerea mea, are drept cauză utilizarea excesivă a jocurilor pe calculator", a declarat, miercuri, presei, medicul Călin Scripcaru, managerul Spitalul Socola din Iaşi, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a mai spus că băiatul este internat într-o rezervă din cadrul spitalului ieşean, fiind supravegheat în permanenţă şi a adăugat că, până în prezent, a fost cooperant cu medicii.

"Mâine (joi - n.r.) vom face expertiza psihiatrică, după care vom putea pune un diagnostic", a afirmat Scripcaru.

La rândul său, Rodica Pal, profesoară la Colegiul Negruzzi din Iaşi, totodată diriginta copilului, a declarat pentru MEDIAFAX că băiatul nu a pus probleme niciodată şi că a terminat clasa a VII-a cu media 9,70.

"Când am aflat iniţial că şi-a omorât mama, am crezut că este o confuzie şi că nu despre el este vorba. La şcoală era isteţ şi foarte vesel. Comunica permanent cu colegii săi şi îi ajuta tot timpul. Cred că în familie s-a întâmplat ceva, pentru că nimic nu trăda că ar fi preocupat de ceva anume", a spus Rodica Pal.

Un băiat în vârstă de 13 ani din Iaşi este acuzat că şi-a ucis mama lovind-o cu un ciocan în cap în timp ce femeia era aşezată la calculator, după care şi-a luat sora, în vârstă de cinci ani, şi a dus-o la un centru de plasament.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici