Băncile din zona Bulevardului Naţiunile Unite, fără curent electric miercuri

Compania Electrica Muntenia Sud anunţă că, miercuri, va fi întreruptă energia electrică în zona Bulevardului Naţiunile Unite din Bucureşti, unde funcţionează mai multe sedii de bănci.

14 afișări
Imaginea articolului Băncile din zona Bulevardului Naţiunile Unite, fără curent electric miercuri

Băncile din zona zona Bulevardului Naţiunile Unite, fără curent electric miercuri

Miercuri, între orele 8.00-20.00, compania a programat efectuarea de lucrări de reabilitare a instalaţiilor proprii din galeria de cabluri amplasată în zona Bulevardului Naţiunile Unite.

"Aceste lucrări prevăd înlocuirea unor cabluri de medie tensiune - distruse de persoane neidentificate, care au pătruns în galerie fie pentru a se adăposti, fie pentru a fura cablurilor electrice -, precum şi de protejare a reţelelor electrice", se arată într-un comunicat al companiei.

Pentru efectuarea lucrărilor se va întrerupe furnizarea energiei electrice la următorii consumatori: sediul BRD, BCR şi sediul EximBank, precum şi la blocurile 101, 102 şi 103 - din Bulevardul Splaiul Independenţei, sediul Banc Post - din Bulevardul Libertăţii, dar şi la blocurile 104-110 - din Bulevardul Naţiunile Unite, străzile Sapienţei, Vigilenţei, Brutus, Poliţiei.

"Întreruperea furnizării energiei electrice pentru lucrări programate se execută în condiţiile prevăzute de HG 1007/2004 pentru aprobarea Regulamentului de furnizare a energie electrice la consumatori", arată Electrica, asigurând că reluarea furnizării se face cât mai curând posibil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici