Bănel Nicoliţă, dat dispărut. Fostul fotbalist ar fi fugit din ţară de teama cămătarilor

  • Stabilit în Făurei şi recent divorţat, Bănel Nicoliţă, 36 de ani, este dat dispărut din România.
  • Sunt zvonuri că ar fi plecat în străinătate din pricina problemelor financiare.
  • În presa brăileană, fratele fostului internaţional dă asigurări că Bănel este sănătos şi face „lucruri bune”.
2711 afișări
Imaginea articolului Bănel Nicoliţă, dat dispărut. Fostul fotbalist ar fi fugit din ţară de teama cămătarilor

Bănel Nicoliţă, dat dispărut. Fostul fotbalist ar fi fugit din ţară de teama cămătarilor

Stelian Nicoliţă, fratele lui Bănel Nicoliţă (36 de ani), a refuzat să spună ţara unde s-ar afla acum fratele său, dar neagă faptul că fostul mijlocaş de la Steaua şi de la echipa naţională a României ar avea probleme cu cămătarii cărora le-ar datora sume mari de bani.

„Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din ţară, iar acolo joacă fotbal şi antrenează o grupă de copii. Familia este bine.

Bănel este obişnuit să facă lucruri foarte bune şi aşa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine”, a declarat Stelian Nicoliţă, pentru obiectivbr.ro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici