Bănilă: S-a găsit ADN aparţinând Alexandrei, dar nu pe fragmentele osoase găsite în acel cazan/ „Butoiul” era de fapt un cazan improvizat, cu arzător, „care funcţiona ca o sobă”

Procurorul-şef DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat, miercuri, că ADN-ul Alexandrei Măceşanu a fost găsit atât în locuinţa lui Gheorghe Dincă, cât şi în maşina acestuia, însă nu şi pe fragmentele osoase găsite în cazanul din curte despre care, în acest moment, DIICOT nu are „nici măcar” rezultate preliminare.

9886 afișări
Imaginea articolului Bănilă: S-a găsit ADN aparţinând Alexandrei, dar nu pe fragmentele osoase găsite în acel cazan/ „Butoiul” era de fapt un cazan improvizat, cu arzător, „care funcţiona ca o sobă”

Bănilă: S-a găsit ADN aparţinând Alexandrei, dar nu pe fragmentele osoase găsite în acel cazan/ „Butoiul” era un cazan improvizat, cu arzător, „care funcţionează ca o sobă”

"S-a găsit ADN aparţinând victimei, dar nu pe fragmentele osoase găsite în acel cazan. S-a stabilit cu siguranţă, pe baza problelor ADN, prezenţa Alexandrei atât în locuinţă, cât şi în maşina inculpatului", a declarat Felix Bănilă.

Anterior, şeful DIICOT, Felix Bănilă, a explicat, că în urma propriilor verificări, a observat că butoiul unde au fost găsite fragmente osoase despre care se crede că sunt ale Alexandrei nu este un butoi, ci un arzător improvizat, care funcţionează ca o sobă.

„Avem fragmente osoase ridicate. (...) Victima este un minor de 15 ani. Admiţând că ar fi fost arsă în butoi metalic... Am fost şi m-am edificat. Am constatat că nu este un butoi în adevăratul sens al cuvântului, ci este un arzător improvizat. Este vorba de un suport metalic confecţionat artizanal, cel mai probabil de inculpat, pentru a arde diverse obiecte. Butoiul nu are capace la ambele capete ale cilindrului. El este aşezat pe un chirostiu metalic şi focul este dedesubt. Funcţionează ca o sobă improvizată”, a explicat şeful DIICOT, Felix Bănilă.

Vineri, oamenii legii au găsit, la domiciliul lui Dincă Gheorghe, haine arse într-un butoi, oase, bijuterii, 5 pungi de carne în congelator (stabilindu-se că niciuna nu era de natură umană).

Procurorul-şef DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat, miercuri, că Direcţia nu are în acest moment nici măcar rezultate preliminare referitoare la fragmentele osoase ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă, astfel că informaţiile apărute în spaţiul public nu sunt confirmate încă.

Taguri:
bănilă,
caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici