Bărbat bănuit că a lăsat fără ajutor o femeie care plonjase cu maşina în lac, REŢINUT. Ce le-a spus anchetatorilor

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut, marţi dimineaţa, de poliţişti, fiind acuzat că în urmă cu două luni ar fi fost într-o maşină care a căzut în lac, iar după ce s-a salvat, nu a anunţat autorităţile că o femeie a rămas în interior, aceasta murind înecată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6820 afișări
Imaginea articolului Bărbat bănuit că a lăsat fără ajutor o femeie care plonjase cu maşina în lac, REŢINUT. Ce le-a spus anchetatorilor

Foto arhivă

Bărbatul reţinut este acuzat de lăsare fără ajutor a victimei aflate în dificultate după ce femeia care conducea maşina a murit înecată.

Anchetatorii au avut semne de întrebare încă din primele momente când au descoperit maşina, întrucât cheile autoturismului au fost găsite în geanta femeii, şi nu în contact.

Oamenii legii au stabilit că cei doi erau vecini şi mergeau să cumpere ceva, când femeia a pierdut controlul volanului şi a căzut cu maşina în lac. Bărbatul a reuşit să se salveze şi a fugit.

Se pare că în momentul în care maşina se scufunda, bărbatul i-ar fi spus femeii să scoată cheile din contact şi să iasă.

În faţa anchetatorilor, acesta a declarat că a fugit întrucât s-a panicat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii de la Investigaţii Criminale Topoloveni l-au reţinut pe bărbatul de 36 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lăsare fără ajutor a victimei aflate în dificultate. Acesta este originar din Morteni, judeţul Dâmboviţa.

„Acesta este bănuit că, la data de 19 august, nu ar fi acordat ajutor şi nu ar fi sesizat autorităţile abilitate în momentul în care o femeie, de 44 de ani, din Morteni, judeţul Dâmboviţa a căzut accidental cu autoturismul într-un lac de pe raza localităţii Ciupa, judeţul Argeş”, a declarat Zamfir.

Ancheta se desfăşoară sub supravegherea unui procuror criminalist.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici