Video Bărbat BĂTUT într-un magazin din Capitală. Poliţia cere sprijin pentru găsirea agresorilor

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru identificarea unor tineri care, în noaptea de marţi spre miercuri, au agresat un bărbat în vârstă de 53 de ani, într-un magazin. Conflictul a izbucnit în urma unei altercaţii care a escaladat, după care tinerii l-au lovit pe bărbat, apoi au fugit.

6195 afișări

„În data de 13 februarie, în jurul orei 01.30, prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată că într-un magazin de tip non stop, a izbucnit o ceartă între un bărbat şi alţii trei, clienţi toţi. Conflictul a escaladat şi cei trei l-au lovit de mai multe ori, după care au fugit”, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat echipaje ale secţiei de poliţie, dar cele şi de prim ajutor. Bărbatul agresat a fost transportat la spital, pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

„Cercetările sunt efectuate de Secţia 22 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe. (...) Cei care îi cunosc/recunosc sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate subunităţi de poliţie”, mai arată Poliţia Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici