Bărbat bolnav de gripă nouă, în stare gravă la spital în Sibiu

Un bărbat de 51 de ani din municipiul Sibiu, în cazul căruia a fost confirmată infectarea cu virusul A/H1N1, este internat în secţia de Anestezie- Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu, în stare gravă, având risc asociat din cauza obezităţii.

14 afișări
Imaginea articolului Bărbat bolnav de gripă nouă, în stare gravă la spital în Sibiu

Bărbat bolnav de gripă nouă, în stare gravă la spital în Sibiu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Diagnosticul de gripă nouă pentru bărbatul de 51 de ani din municipiul Sibiu a fost confirmat, în ultimele 24 de ore, prin analize de laborator făcute de institutul de specialitate din Bucureşti.

Potrivit medicilor din Spitalul Clinic de Urgenţă Sibiu, bărbatul a fost internat în spital în 28 decembrie, cu simptome ale gripei noi, şi s-au recoltat probe biologice. Bărbatul suferă de obezitate, motiv pentru care starea sa s-a agravat, în prezent fiind conectat la aparate.

Medicii îl ţin sub supraveghere şi îi administrează tratament antiviral.

Acesta este al doilea caz de formă severă a bolii din Sibiu, după cel înregistrat în urmă cu două zile, la un bărbat de 39 de ani din Agnita, care este în continuare internat în spital.

Numărul cazurilor de gripă nouă confirmate oficial în judeţul Sibiu a ajuns la 118.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici