Bărbat de 49 de ani, scos mort de către pompierii militari dintr-o fântână din Clejani

Un bărbat de 49 de ani a fost scos mort, sâmbătă, de către pompierii militari giurgiuveni dintr-o fântână din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu, iar poliţiştii cercetează împrejurările în care acesta a ajuns acolo.

144 afișări
Imaginea articolului Bărbat de 49 de ani, scos mort de către pompierii militari dintr-o fântână din Clejani

Bărbat de 49 de ani, scos mort de către pompierii militari dintr-o fântână din Clejani (Imagine: Valentina Sarosi/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, soţia bărbatului a anunţat, vineri seară, dispartia de acasă a acestuia, iar ulterior localnicul a fost reperat într-o fântână cu un diametru foarte mic.

"La faţa locului au acţionat pompierii militari de la Garda Ghimpaţi, care l-au scos la suprafaţă pe bărbat. Nu s-a putut comunica cu el în timpul intervenţiei, iar medicii au constatat că era decedat. Ştim că era căsătorit, are doi copii şi are 49 de ani, fiind domicilat în Clejani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, lt. Gabriela Olexiuc.

Din cauza diametrului foarte mic al fântânii, echipele de intervenţie nu au putut interveni coborând cu aparatele de respirat.

La ora transmiterii acestei ştiri, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga din Giurgiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a murit bărbatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici