Bărbat din Ilfov, bănuit de producerea unui accident mortal în Dâmboviţa, căutat de poliţişti

Un bărbat de 45 de ani, din Voluntari, este căutat de poliţiştii din Dâmboviţa, după ce vineri seara a provocat un accident de circulaţie pe DN 61, în urma căruia o femeie de 71 de ani a murit.

887 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Ilfov, bănuit de producerea unui accident mortal în Dâmboviţa, căutat de poliţişti

Bărbat din Ilfov, bănuit de producerea unui accident mortal în Dâmboviţa, căutat de poliţişti

Potrivit IPJ Dâmboviţa, poliţiştii au reuşit să identifice şoferul bănuit de producerea unui accident mortal pe DN61, pe raza localităţii Ghergheşti. Este vorba de un bărbat de 45 de ani, din Voluntari.

Oamenii legii au stabilit că în momentul producerii accidentului acesta era la volanul unei dubiţe, deşi avea permisul de conducere suspendat.

Poliţiştii îl caută pe bărbat, după ce acesta ar fi fugit de la locul accidentului. Cei care deţin informaţii utile în vederea găsirii acestuia sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Accidentul a avut loc vineri seara pe DN 61, pe raza localităţii Ghergheşti. O femeie de 71 de ani a fost lovită de maşină şi a murit la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici