Bărbat din Miercurea Ciuc, dat DISPĂRUT la Costineşti / UPDATE: Adalbert Mate a fost găsit teafăr, în Eforie

1815 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Miercurea Ciuc, dat DISPĂRUT la Costineşti / UPDATE: Adalbert Mate a fost găsit teafăr, în Eforie

Bărbat din Miercurea Ciuc, dat DISPĂRUT la Costineşti / UPDATE: Adalbert Mate a fost găsit teafăr, în Eforie

UPDATE Bărbatul a fost găsit teafăr în Eforie

Bărbatul din Miercurea Ciuc, dispărut din staţiunea Costineşti, unde venise în vacanţă cu familia, a fost găsit de poliţişti, după două zile, în Eforie. Oamenii legii îl audiază, miercuri, pentru a afla ce s-a întâmplat cu el şi dacă a fost victima vreunei agresiuni.

Deocamdată nu se ştie ce s-a întâmplat cu el deoarece nu cunoaşte limba română, urmând să fie audiat în prezenţa unui translator. La finalizarea acestora, Adalbert Mate va fi încredinţat familiei.

Ştirea iniţială:

Un bărbat din Miercurea Ciuc a fost dat dispărut de familia sa, cu care a ajuns în vacanţă, la Costineşti, pentru că acesta nu a mai fost găsit de două zile. Ultima dată a fost văzut în zona falezei, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

Potrivit poliţiştilor constănţeni, Adalbert Mate, în vârstă de 68 de ani, din Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, a sosit în data de 9 iulie în Costineşti, împreună cu soţia, fiica şi nepoata, urmând să se cazeze la o unitate din staţiune. Pentru că în acel moment camera în care urma să fie cazaţi nu fusese încă pregătită, au mers să se plimbe pe faleză.

Poliţiştii spun că, în jurul prânzului, bărbatul a plecat să caute o toaletă, iar acela a fost momentul în care a fost văzut ultima oară de familie.

Poliţia îl caută pe bărbat şi cere şi ajutorul populaţiei pentru găsirea lui Adalbert Mate, precizând că acesta nu vorbeşte limba română.

Mate are o înălţime de 1,75 metri, greutate de 75 de kilograme, ten deschis, faţă ovală, păr grizonat, calviţie frontală, ochi căprui. Când a fost văzut ultima data, purta geacă din piele, de culoare maro, pantaloni de culoare neagră, tricou de culoare alb cu negru şi pantofi negri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici