Bărbat din Timiş, ridicat de DIICOT după ce a întreţinut relaţii sexuale cu propria fiică de 12 ani

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, tată a cinci copii, din localitatea Lovrin, judeţul Timiş, a fost ridicat, miercuri dimineaţă, în cadrul unei operaţiuni a DIICOT Timişoara şi a poliţiştilor de la Crimă Organizată, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lui de 12 ani şi a filmat scenele.

560 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Timiş, ridicat de DIICOT după ce a întreţinut relaţii sexuale cu propria fiică de 12 ani

Bărbat din Timiş, ridicat de DIICOT după ce a întreţinut relaţii sexuale cu propria fiică de 12 ani (Imagine: Shutterstock)

Potrivit anchetatorilor, bunica fetei abuzate este cea care a făcut o sesizare la Protecţia Copilului. Asta după ce sora mai mică a victimei a povestit familiei şi la şcoală că l-a văzut pe tatăl ei cum a întreţinut raporturi sexuale cu fata de 12 ani şi că a filmat scenele.

În timpul anchetei a reieşit faptul că bărbatul şi-a abuzat sexual fiica timp de aproape un an. De asemenea, poliţiştii au descoperit mai multe filmuleţe pe telefonul mobil al bărbatului, dar şi pe calculator în care apare fiica sa în ipostaze erotice. Se pare că fata de 12 ani ajunsese să se îndrăgostească de tatăl său, aceasta trimiţându-i scrisori de dragoste.

Miercuri dimineaţa, poliţiştii au ridicat din locuinţa bărbatului din Lovrin calculatorul, dar şi telefonul mobil al acestuia, în care se aflau fotografii şi filmuleţe cu fiica sa în ipostaze erotice. Bărbatul a fost adus pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara, fiind suspectat de pornografie infantilă.

Fata abuzată sexual a fost luată din sânul familiei de către reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici