Bărbat din Ungaria, cu permis SUA, prins conducând pe autostrada Deva-Nădlac cu peste 200 de km/oră

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, cetăţean maghiar, cu permis de conducere emis de autorităţile din Statele Unite ale Americii, a fost prins conducând maşina pe Autostrada Deva - Nădlac, cu peste 200 de km pe oră, unde limita maximă admisă este de 100 de km pe oră.

1543 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Ungaria, cu permis SUA, prins conducând pe autostrada Deva-Nădlac cu peste 200 de km/oră

Bărbat din Ungaria, cu permis SUA, prins conducând pe autostrada Deva-Nădlac cu peste 200 de km/oră

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, în cadrul acţiunii ROADPOL, desfăşurată la nivel naţional, au depistat, miercuri, pe A1 Deva - Nădlac, la km. 573, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, cetăţean maghiar, care se deplasa cu viteza de 213 km./h., pe o porţiune de drum unde viteza maximă este limitată la 100 km/oră.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul deţine permis de conducere emis de autorităţile SUA, neavând însă un permis de conducere internaţional, conform reglementărilor în vigoare.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici